Madamın Kaprisi

Malzemeler

  • 5 Kişilik
  • 250 gr kuzu ciğeri
  • 250 gr yürek
  • 250 gr kuzu eti
  • 2 adet kuru soğan
  • 4 adet patates
  • 2 adet yeşil biber
  • 100 gr haşlanmış mantar
  • Yağ
  • Tuzot Acılı Çeşni
  • Beyaz biber
  • 5 cc kırmızı şarap

Hazırlanışı

Etleri jülyen doğrayın büyük bir tavada sırayla pişirin. Patatesleri kibrit çöpü büyüklüğünde doğrayın, kızartın. Etleri pişirdiğiniz tavadan alın soğanı, biberi ve mantarları sırayla tava da sallayın şarabı da ekleyip malzemeleri tuzot atıp tavada tekrar sallayın. Servis yaparken üzerine patatesleri ekleyin. Arzuya göre sarımsak ekleyebilirsiniz.Afiyet olsun...

Sosyal Medya