Beğendili Kebap

Malzemeler

  • 200 gr dana eti kuşbaşı
  • 500 gr patlıcan
  • 10 gr un
  • 200 gr süt
  • 50 gr margarin
  • 100 gr su
  • 100 gr soğan
  • 100 gr kaşar peyniri
  • 3 gr salça
  • Tuzot Klasik Çeşni


Hazırlanışı

Kuşbaşı dana eti yağda sote edilir. Soğan ve salça ilave edilir.100 gr su ilave edilerek 15 dk pişirilir. Patlıcanlar yağda kızartılıp dışı temizlenip içi çıkartılır. Margarin ve un kavrulup patlıcan içi eklenir. Süt ilave edilip 15 dk pişirilir. Rendelenmiş kaşar peyniri ve tuzot ilave edilip 10 dk daha pişirilir. Hazırlanan sosun üzerine önceden sote edilmiş et ilave edilerek servis edilir.Afiyet olsun...

Sosyal Medya