Göçmen Pilavı

Malzemeler

  • 4 kişi için
  • 2 ölçü pirinç
  • 4-5 adet soğan
  • 1/2 kilo taze fasulye
  • 15 gr Tuzot Klasik Çeşni
  • Yağ

Hazırlanışı

Soğanları küp küp doğrayın. Yağın içinde kavurun. Taze fasulyeyi de küçük parçalar halinde doğrayıp haşlayın. Haşladıktan sonra soğanların üzerine dökün. En üstüne pirinç konur. Hiç karıştırmadan su ilave edin. Kısık ateşte pişmeye bırakın. Piştikten sonra tencereyi ters çevirin ve servis yapın. İsteğe göre, üzerine tuz ot klasik çeşni ilave edip 5 dakika kaynatılır isteğe bağlı yoğurt ilave edilebilir.Afiyet olsun...

Sosyal Medya